Home / Spanje / Menorca / Club Barceló Pueblo Menorca (Punta Prima, Spanje)

Club Barceló Pueblo Menorca (Punta Prima, Spanje)

114x111hotelTip 1 : Eten doe je in stijl

In het restaurant van Club Barceló Pueblo Menorca heb je de keuze tussen zowel Spaanse specialiteiten als internationale gerechten. Bovendien kan je kiezen om te eten in het luxueuze binneninterieur of op het terras dat uitkijkt op de prachtige natuur en de verdedigingstoren van Punta Prima. Terwijl je van de omgeving geniet, word je op je wenken bediend door het personeel.

 

114x111hotelTip 2 : Aan het hoofdzwembad is verveling geen optie

Aan het hoofdzwembad van het hotel kan je een hele dag genieten van de zon. Laat de heerlijke, warme stralen op je rusten terwijl je een cocktail of de verfrissende, typisch Spaanse frisdrank ‘Bitter Mare Rosso’ in de hand hebt. Niet enkel de zonnekloppers, maar ook de actieve vakantiegangers vinden hier hun gading. Dankzij het uitgebreide animatieprogramma voor zowel jong als oud komt het werkwoord vervelen hier niet aan bod!

 

114x111excursieTip 3 : Ontdek Maó, de hoofdstad van Menorca

Door de kleine oppervlakte van het eiland ligt geen enkele bezienswaardigheid te ver om te bezoeken. Wat zeker niet mag ontbreken op je must see lijstje is Maó, de hoofdstad van het eiland Je kan hier heerlijk slenteren tussen de smalle straatjes, pittoreske huisjes, winkeltjes en pleintjes. Het centrum ligt op een hoogte, waardoor je vanop vele plaatsen een prachtig uitzicht hebt over de 5 kilometer lange, natuurlijke haven met zijn vele witte bootjes. Tijdens je wandeling bots je vanzelf op de bezienswaardige, historische gebouwen. Op dinsdag en zaterdag kan je ook terecht in de gangen van een voormalig klooster die omgetoverd worden tot een gezellig marktje. Vanuit Punta Prima rijdt ieder uur een bus naar Maó en dit voor slechts €1,65. Aarzel dus niet om deze schitterende stad te verkennen!

 

Tine V.T.

 

Club Barceló Pueblo Menorca: meer info.

Scroll To Top