Home / Turkije / Dalaman / Club Majesty Tuana (Dalaman, Turkije)

Club Majesty Tuana (Dalaman, Turkije)

114x111hotelTip 1: wellness

Naar Turkije gaan zonder een bezoek aan de hamam is ondenkbaar. Las even een pauze in en kom helemaal tot rust hier. Begin met een hamamsessie en geniet van een van de scrubs, of ga in de sauna of het stoombad. Na al die hitte koel je af in het ijskoude dompelbad. Ga daarna rusten in de relaxzetels met een kopje Turkse thee of koffie. Je kan je ook laten behandelen door de professionele masseurs in luxehutten in de tuin.

 

114x111hotelTip 2: animatie en activiteiten

Club Majesty Tuana beschikt over een uitgebreid animatieaanbod en een aanvullend Xperience activiteitenprogramma. Keuze genoeg dus en voor ieder wat wils! Kinderen kunnen terecht in de miniclub waar een grote speeltuin te vinden is en koele binnenruimte. Jongeren en volwassenen kunnen kiezen uit zowel actieve als iets meer ontspannen activiteiten. Doe bijvoorbeeld mee aan de aquagym, waterpolo, volleyball of petanque. Echte waaghalzen kunnen van een pamperpaal springen of in een plastieken bal op zee ronddobberen. ’s Avonds kan je sterrenkijken, genieten van de animatieshow, sportieve wedstrijden aangaan op het strand of lekker gaan dansen.

 

114x111excursieTip 3: paragliding

Turkije is de ideale bestemming om aan paragliding te doen omdat hier de ideale toevoer van wind aanwezig is. Je hangt ongeveer vijftien tot veertig minuten in de lucht met een geweldig uitzicht over de bergen, de zee, de stranden en het uitgestrekte landschap. Vervoer en maaltijd zijn in het pakket inbegrepen. Waaghalzen onder ons kunnen deze kans dus niet laten voorbijgaan!

 

Julie L.

 

Club Majesty Tuana: meer info.

Scroll To Top