Home / Griekenland / Cyprotel Faliraki Resort (Faliraki, Griekenland)

Cyprotel Faliraki Resort (Faliraki, Griekenland)

114x111hotelTip 1: Het animatieteam at your service

Wie zegt dat je moet luieren als je aan een zwembad ligt? Het plaatselijke animatieteam maakt je graag warm voor enkele leuke, swingende of verkoelende activiteiten. Darts, waterpolo, zumba, aquagym… je kan het zo gek niet bedenken of het wordt hier aangeboden. Ben je niet echt een actieve vakantieganger? Laat je dan verleiden door een heerlijke cocktail aan de poolbar. Met een beetje geluk word je op een gratis sonate getrakteerd door een van de charmante barmannen!

 

114x111hotelTip 2: Wegdromen op de stranden van Kalithea

Elke ochtend staat er een leuk en kleurrijk treintje klaar om je in een snel tempo naar de prachtige stranden van Kalithea te brengen. Helderblauw water en witte stranden, de ideale omgeving om je volledig te kunnen ontspannen! Tweemaal per dag keert het treintje terug naar het Faliraki Cyprotel Resort: van het ene paradijs naar het andere in een vingerknip.

 

114x111excursieTip 3: Napraten met een drankje op het dakterras

Wil je ’s avonds eens lekker aperitieven of napraten over een geweldige dag? Op het grote dakterras van het hotel vind je een aangename bar. Geniet met een lekkere cocktail van het prachtige uitzicht over de zee. Het ideale moment om nog eens terug te blikken op al die heerlijke vakantiemomenten!

 

Judie L.

 

Cyprotel Faliraki Resort: meer info.

Scroll To Top