Home / Griekenland / Cyprotel Faliraki Resort (Faliraki, Griekenland)

Cyprotel Faliraki Resort (Faliraki, Griekenland)

114x111hotelTip 1: Probeer alle glijbanen in het Aquamania zwembad.

Als je niet de hele tijd aan een gewoon zwembad wil liggen en wel eens iets spannender wil, is het Aquamania zwembad van Cyprotel Faliraki zeker iets voor jou. Ook als je niet van snelheid en spanning houdt, kan je toch eens een minder steile glijbaan proberen. Aan dit zwembad zijn eveneens drankjes en snacks voorzien, zodat je ook hier kan ontspannen en zonnen. Voor gezinnen is dit zwembad ideaa: de kinderen genieten van de glijbanen en de ouders van de zon.

 

114x111hotelTip 2: Verleg je culinaire grenzen.

Schuif bij het avondeten niet steeds bij het gewone buffet aan, maar laat je ook eens verrassen door de vele Griekse gerechten en specialiteiten. In het restaurant is hier een apart buffet voor voorzien. Wie weet gaat er wel een nieuwe wereld voor jou open en krijg je de Griekse smaak te pakken!

 

114x111excursieTip 3: Ontdek de omgeving.

Het hotel bevindt zich op een ideale ligging tussen Rhodos en Lindos. In Rhodos kan je de indrukwekkende muren en gebouwen bezichtigen. In het mooie stadje Lindos vind je eveneens restanten van een oude acropolis. Zeker de moeite waard!

Wie wil kan ook iets verder gaan, met een gehuurde wagen, de bus of de taxi. Filerimos en Lalysos zijn echte aanraders. Op het hoogste punt van Lalysos staat een groot kruis waar je kan genieten van een verstrekkend uitzicht over het eiland.

 

Dennis G.

 

Cyprotel Faliraki Resort: meer info.

Scroll To Top