Home / Turkije / Antalya / Grand Prestige (Side, Turkije)

Grand Prestige (Side, Turkije)

114x111hotelTip 1: Aperitieven in de lobbybar

Geniet van een aperitiefje of een slaapmutsje in de bar van de lobby. Je kan er de hele dag terecht en ’s avonds is de lobby sfeervol verlicht. De strakke inrichting komt hierdoor nog meer tot zijn recht. In dit moderne kader smaken de cocktails des te beter!

 

114x111hotelTip 2: Ronddwalen in de exotische tuin

Op zoek naar verkoeling uit het water? Dan hoef je niet ver te zoeken. Onder de palmbomen in de tuin van Hotel Grand Prestige is het zalig vertoeven in de schaduw. Wanneer je langs de vijvertjes wandelt, tref je vaak kinderen die enthousiast naar de eenden staan te kijken. Schrik niet als je af en toe een ‘auw’ hoort weergalmen in de tuin. Dan is de pauw in aantocht die hier vrij rondloopt. Hij zet maar al te graag zijn veren op voor de gasten.

 

114x111excursieTip 3: Een avondwandeling door Side

Overdag is het vaak bloedheet in Side, maar ’s avonds waait er een aangenaam briesje. Tijdens de aangeboden avondwandeling bezoek je enkele Romeinse sites zoals het amfitheater en de tempel van Apollo. ’s Avonds zijn deze plekjes heel gezellig en sfeervol verlicht. Wie na de wandeling nog een drankje wil, kan langs de haven flaneren en een mooi terrasje uitkiezen.

 

Sarah T.

 

Grand Prestige Hotel: meer info.

Scroll To Top