Home / Griekenland / Corfu / Hotel Angela Beach (Astrakeri, Griekenland)

Hotel Angela Beach (Astrakeri, Griekenland)

114x111hotelTip 1: Zonnen aan het zwembad of het strand

Het zwembad van Hotel Angela Beach loopt af tot een diepte van maar liefst 2,5 meter. Even schrikken dus wanneer je aan de diepe kant in het water springt en er geen bodem te bespeuren is! Voor een klein hongertje kan je altijd terecht bij de snackbar naast het zwembad. Wie liever aan het strand ligt, kan dit op amper 30 meter van het hotel. Door het vlakke strand blijft de zee lang op kniehoogte en is het ook voor de kinderen een aangename speelplek.

 

114x111hotelTip 2: De sfeer van een Griekse avond

Een aanrader voor jong en oud zijn de Griekse avonden elke woensdag en zondag. Je maakt er kennis met Griekse dans en muziek. Ook het personeel danst maar al te graag mee en is niet verlegen het publiek aan te moedigen om actief deel te nemen. Na het muzikale dansoptreden volgt een waar vuurspektakel en kijk uit voor vliegende borden wanneer je rustig van je cocktail aan het sippen bent!

 

114x111excursieTip 3: Ontdek Kassiopi

Op 40 km van Kerkyra, waar de luchthaven zich situeert, ligt Kassiopi. Trekpleisters zijn het pittoreske haventje met de vele terrasjes en vissersboten en een middeleeuwse burcht die recent werd gerestaureerd. Rondom Kassiopi liggen kleine kiezelstranden en door het heldere water kun je er ook heerlijk snorkelen en duiken.

 

Hotel Angela beach heeft alle benodigdheden voor een geslaagde vakantie met de focus op ontspanning.

Tibeau J.

 

Hotel Angela Beach: meer info.

Scroll To Top