Home / Spanje / Ibiza / Hotel Barcelo Pueblo Ibiza (San Antonio, Spanje)

Hotel Barcelo Pueblo Ibiza (San Antonio, Spanje)

114x111hotelTip 1: Sportkriebels

Ben je een sportieveling en kan je nauwelijks stilzitten? Dan is dit hotel zeker en vast iets voor jou. Je kan er volleyballen, basketballen, voetballen, tennissen en tafeltennissen. Blijf je liever in het verfrissende water? Ook sporten als aquagym, aerobics en watervolley staan op het programma. Als sportfanaat ben je hier met andere woorden in je nopjes.

 

114x111hotelTip 2: Een hotel op kindermaat

In het hotel is Nederlandstalige animatie voorzien. Ideaal voor wanneer je even op het gemak wil genieten van de zon. De kinderen zijn in goeie handen en krijgen tal van leuke activiteiten voorgeschoteld. Voor de creatieve kids zijn er knutselactiviteiten voorzien en voor de actievere kinderen worden er leuke sportwedstrijden georganiseerd. De kinderanimatie gaat door in de voormiddag, namiddag én avond. ’s Avonds zorgt het animatieteam namelijk voor een leuke minidisco, waarbij de kinderen gemotiveerd worden om enthousiast mee te doen!

 

114x111excursieTip 3: Verdwaal in Ibiza of San Antonio

Bezoek tijdens je verblijf in dit hotel zeker de stad Ibiza. Met de bus geraak je gemakkelijk van het hotel tot in de stad. Er zijn tal van kleine winkeltjes waar je zowel leuke souvenirtjes kan kopen als kleurrijke kleren. Ook de grote winkels zijn de moeite waard. Ben je uitgewinkeld, ga dan even kuieren langs de haven en de prachtige boten. Tussen de huisjes door kan je de trappen op tot aan de oude kerk, van waar je een prachtig uitzicht hebt over het eiland en de zee. Ideaal voor wie houdt van postkaartfoto’s!

San Antonio is een kleiner, zuiders stadje met veel palmbomen en heel wat sfeer. Ook dit kan je gemakkelijk met de bus van aan het hotel bereiken. Je kan er door de gezellige winkelstraatjes slenteren en langs het strand genieten van een cocktail met zicht op zee. De haven met al zijn bootjes zorgen voor een instant vakantiegevoel. Iedereen is er uitgelaten en je vakantie is meteen geslaagd.

 

Lise S. & Flore V.

 

Hotel Barcelo Pueblo Ibiza: meer info.

Scroll To Top