Home / Spanje / Ibiza / Hotel Barcelo Pueblo Ibiza (San Antonio, Spanje)

Hotel Barcelo Pueblo Ibiza (San Antonio, Spanje)

114x111hotelTip 1: entertainment op maat

Hotel Barcelo Pueblo Ibiza is niet zonder reden verkozen tot kids choice hotel. Dit hotel tovert een glimlach op het gezicht van zowel kinderen als ouders. Het ruime aanbod aan activiteiten en animatie zorgt ervoor dat de kinderen zich niet snel zullen vervelen. Ze kunnen deelnemen aan de minidisco, de miniclub of talrijke andere activiteiten. Bovendien is er een animatieprogramma in het Nederlands voorzien.

 

114x111hotelTip 2: trek je dansschoenen aan

Altijd al willen dansen zoals in sterren op de dansvloer? Dan biedt dit hotel jou het perfecte animatieprogramma aan. Bijna iedere dag worden er danslessen gegeven in verschillende dansstijlen. Kortom: hou je van passie, ritme en muziek? Dan is dit iets voor jou! Onderschat het echter niet, Rome is ook niet in één dag gebouwd. Gouden tip: ontspan en laat je heupen leiden door het Spaanse ritme!

 

114x111excursieTip 3: verken het eiland per scooter

Ibiza is meer dan enkel een party-eiland. Het eiland bezit namelijk ook een adembenemende natuur. Sommige natuurgebieden worden zelfs beschermd door het UNESCO world heritage committee. Aangezien Ibiza niet zo groot is, is een scooter de ideale manier om het eiland te verkennen. Een ware sensatie voor al je zintuigen! Het biedt je de kans om 100% te genieten van de omgeving. Voel de warme zonnestralen op je huid, geniet van het uitzicht, snuif de natuur op en laat je leiden door het geluid van de vogels en de golven. Het grote voordeel van een scooter is dat je geen rekening moet houden met bustijden en dat je niet stilstaat in de file. Bovendien doe je ook een mooi kleurtje op! Een extra tip: huur een scooter 125 cc.

 

Lore B

 

Hotel Barcelo Pueblo Ibiza: meer info.

Scroll To Top