Home / Spanje / Ibiza / Hotel Barcelo Pueblo Ibiza (San Antonio, Spanje)

Hotel Barcelo Pueblo Ibiza (San Antonio, Spanje)

114x111hotelTip 1: Aquagym

Ben jij het type dat niet kan stilzitten en overal heen alle mogelijke sportfaciliteiten wil uitproberen? Of even genoeg van zon, zee, strand en niets doen? Dan is de Aquagym, gegeven door het animatie team van het Barcelo Pueblo Ibiza Hotel, echt iets voor jou! De muziek is hip, de animator is enthousiast en je kan je sportief vermaken op een verfrissende manier. Elke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag krijg je de kans om samen met andere sportievelingen van het hotel al je energie kwijt te spelen! Het is sowieso de moeite waard en je leert bovendien nieuwe mensen kennen waarmee je nog andere activiteiten kan doen. Trek je bikini maar snel aan! Geniet ervan!

 

114x111hotelTip 2: Avondanimatie

Na een drukke dag vol nieuwe cultuur ontdekken en lekker genieten van de spaanse tapas biedt het Barcelo Pueblo Hotel je een avondshow aan om even uit te blazen. Je kan rustig achteruit leunen en genieten van deze show, maar ook zelf deelnemen is een optie. Voor de kleinsten is er ook een minidisco waar de ouders naar kunnen komen kijken. Het animatie team is grappig, spontaan en zeker niet opdringerig… Ze zorgen ervoor dat jij diegene bent die kan genieten! Een leuke afsluiter van zonnige dag.

 

114x111excursieTip 3: Port des Torrent en San Antonio

Wil je graag iets zien van Ibiza? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Er is een strand vlak bij het hotel, Port des Torrent, waar je typische tapas kan eten voor een schappelijk prijsje. Bovendien kan je er leuke wateractiviteiten doen zoals waterpedalo, een ritje op de banaan, varen met een boot, parasailing, enz. Wil je liever iets zien van de streek, dan is er een bus die stopt in de buurt van het hotel en die je naar de stad San Antonio brengt. Hier kan je een wandeling maken langs de haven en genieten van het prachtige uitzicht over de Middellandse Zee.

 

Marie G.

 

Hotel Barcelo Pueblo Ibiza: meer info.

 

Scroll To Top