Home / Turkije / Bodrum / Hotel Bodrum Park (Yaliçiftlik/Bodrum, Turkije)

Hotel Bodrum Park (Yaliçiftlik/Bodrum, Turkije)

114x111hotelTip 1: Relaxen aan het zwembad in deze mooie omgeving

Het Bodrum Park Resort ligt aan een privézandstrand en beschikt over drie outdoor zwembaden. Elk zwembad heeft zijn eigen sfeer. Het eerste zwembad is ideaal om rustig te relaxen. Terwijl het tweede zwembad eerder actief wordt ingevuld door muziek en animatie. Dit is dus de geschikte plek voor wie wat beweging wil. In het derde zwembad bevinden zich de glijbanen. Van de vijf glijbanen zijn er drie voorzien voor de grotere en twee voor de kleinere kinderen.

 

114x111hotelTip 2: Animatie voor de kinderen

In Bodrum Park Resort wordt veel aandacht besteed aan de kinderen. Het is dan ook een echt familiehotel. Animatie is voorzien in heel wat verschillende talen zodat elk kind er terecht kan. De animatoren zijn geweldig met de kinderen en verzinnen telkens weer stimulerende activiteiten. Ook voor de allerkleinsten is er een afzonderlijk speeltuintje waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Voor de iets oudere kinderen is er elke avond een show die ze zelf mee in elkaar steken. Terwijl de kinderen zich amuseren kunnen de ouders zich met een gerust hart ontspannen, wetende dat hun kinderen zich in goede handen bevinden!

 

114x111excursieTip 3: Marine Club Catamaran

De Marine Club Catamaran is de grootste drijvende discotheek van Europa. Terwijl de catamaran ‘s nachts de zee bevaart, vindt op het dek een stevig feestje plaats. De discotheek is open vanaf 22 uur. De catamaran vaart enkele uren later anderhalf uur op open zee en keert terug om 4.30 uur. Op de boot bevinden zich vijf bars en een grote dansvloer, waar iedereen zich helemaal kan laten gaan! Er komen vaak bekende DJ’s draaien zoals DJ Tiësto, Armin van buuren, David Vendetta, enz. Het is een unieke ervaring die je zeker niet kan missen wanneer je in Bodrum bent!

 

Lieselotte J.

 

 

Hotel Bodrum Park: meer info.

Scroll To Top