Home / Turkije / Bodrum / Hotel Bodrum Park (Yaliçiftlik/Bodrum, Turkije)

Hotel Bodrum Park (Yaliçiftlik/Bodrum, Turkije)

114x111hotelTip 1: Geniet van het gevarieerde eetaanbod

Elke maaltijd word je verwend door het uitgebreide buffet in het hoofdrestaurant. Hier is voor elk wat wils, gaande van de internationale keuken tot Turkse specialiteiten. Bovendien zorgen ze voor een aangename afwisseling waardoor je telkens weer verrast wordt. Eén avond kan je opteren voor één van de à la carte restaurants. Hierbij heb je de keuze tussen zeevruchten of de Chinese, Italiaanse of Turkse keuken.

 

114x111hotelTip 2: Kom volledig tot rust aan het water

Het Bodrum Park Resort biedt een ruime keuze aan zwemmogelijkheden. Zo heb je naast het relaxzwembad ook een actief zwembad en een aqua park met vijf glijbanen. Deze laatste twee zwembaden bevinden zich bovendien op slechts enkele meters van het strand. Hier kan je op een van de ligzetels op het strand of op de steigers op een afstand van het strand tot rust komen. Voor de actievelingen onder ons is er een uitgebreid aanbod aan watersportactiviteiten.

 

114x111excursieTip 3: Bezoek het prachtige Efeze

Efeze vormt één van de grootste opgravingen uit de Griekse oudheid en is een belangrijk archeologisch gebied in Turkije. De stad bevat eveneens enkele Romeinse invloeden. Naast de Bibliotheek van Celsus kunnen hier ook restanten van onder andere tempels en baden bezichtigd worden. Doorheen het ruïnecomplex staan ten slotte zeer veel Korinthische en Ionische zuilen die vaak nog zeer goed bewaard zijn.

 

Gemma R.

 

Hotel Bodrum Park: meer info.

 

Scroll To Top