Home / Turkije / Bodrum / Hotel Bodrum Park (Yaliçiftlik/Bodrum, Turkije)

Hotel Bodrum Park (Yaliçiftlik/Bodrum, Turkije)

114x111hotelTip 1: Een waar waterparadijs

Dat dit resort een waterparadijs is, staat buiten kijf ! Zowel buitenzwembaden als een binnenzwembad staan steeds tot je dienst. Er zijn vijf glijbanen die het ontdekken waard zijn. Als dat nog niet genoeg is, is er ook de zee natuurlijk. Voor de avontuurlijkere waterratten is er de mogelijkheid tot heel wat watersporten: duiken, windsurfen en waterski zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Kortom: afkoeling van de Turkse zon en waterpret verzekerd!

 

114x111hotelTip 2: Culinair genieten

Even genoeg van het gigantisch buffet waar je moeilijk uit kan kiezen? Ga dan zeker eens naar een van de vijf à la carte restaurants die het resort rijk is! Je wordt culinaire hoogtes in geschoten in een gezellige en intiemere sfeer. Italiaans, Chinees of de echte Turkse keuken ontdekken behoren tot de mogelijkheden. Nagenieten na zo’n heerlijk diner kan steeds op het prachtige balkon met zicht op zee of tijdens een van de vele shows die ’s avonds plaatsvinden in het kleine amfitheatertje!

 

114x111excursieTip 3: Eén van de zeven wereldwonderen

Wil je even ontsnappen aan het luxe all-in leventje? Dan is een trip naar het hartje van Bodrum een enorme aanrader! Dit kan zowel op eigen houtje met een bus die voor het hotel stopt of door deel te nemen aan een excursie met Nederlandstalige gids. Eens in Bodrum is zeker het Mausoleum van Halicarnassus de moeite waard. Het behoort immers tot één van de zeven wereldwonderen van de Klassieke Oudheid! Ook de Petrusburcht, de oude stadswallen en het Grieks theater zijn een lust voor het oog. Afsluiten kan perfect met een wandeling door de haven van Bodrum!

 

Tess T.

 

Hotel Bodrum Park: meer info.

Scroll To Top