Home / Recensie / Hotel Gold City (Alanya, Turkije)

Hotel Gold City (Alanya, Turkije)

114x111hotelTip 1: Laat je verrassen door het groot aanbod van activiteiten

Kies voor dit hotel als je graag een rustige zonvakantie wil combineren met een groot aanbod aan activiteiten in en rond het hotel zoals basketbal, fitness en minigolf. Ook het grote spa- en wellnesscenter voldoet aan ieders wensen: massages (ook voor kinderen), gezichtsbehandelingen, hamam, kapper en zelfs de beroemde dr. Fish behandeling voor voeten en handen.

 

114x111hotelTip 2: Schuif je voetjes onder tafel, op elk uur van de dag

Dit hotel is ideaal voor families die een week of langer op vakantie willen gaan. Zowel het uitgebreide aanbod aan activiteiten als animatie zal kinderen en volwassenen entertainen. Je krijgt uiteraard honger van al deze inspanningen maar daar is het hotel heel goed op voorzien: je kan van 7 uur ’s morgens tot 1 uur ’s nachts eten in de verschillende restaurants.

 

114x111excursieTip 3: Geniet van verschillende uitstapjes

Kies voor dit hotel als je graag gemakkelijk uitstapjes wil plannen. De vriendelijke Thomas Cook host begeleidt je door het grote aanbod en zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt. Zo kan je je lekker laten verwennen in een origineel Turks badhuis of avontuurlijk op safari gaan.

 

Estée V.L.

 

Hotel Gold City: meer info.

Scroll To Top