Home / Turkije / Dalaman / Hotel Golden Rock (Marmaris, Turkije)

Hotel Golden Rock (Marmaris, Turkije)

114x111hotelTip 1: Aan jou de keuze… zee of zwembad?

Het hotel beschikt over een zwembad dat centraal gelegen is op het hoteldomein en makkelijk te bereiken is via de benedenverdieping. Het water heeft een aangename temperatuur en nodigt uit tot een zwempartijtje ter afkoeling. Voor wie het wat sneller mag gaan: het zwembad beschikt ook over twee glijbanen waar je je naar hartenlust kan uitleven! Naast het zwembad heeft het hotel nog een andere troef: een privézandstrand dat uitgeeft op een mooie baai van de Egeïsche Zee. Bruinen onder een strooien parasol, zwemmen in de zee, genieten van een de vele watersporten, het kan er allemaal!

 

114x111hotelTip 2: Comfort en service troef in Hotel Golden Rock

Hotel Golden Rock is een splinternieuw hotel en beschikt over een hoogstaande graad van comfort. De kamers zijn ruim, voorzien van parket en beschikken over een grote badkamer met inloopdouche. Het interieur is modern ingericht en je hebt werkelijk ogen tekort om alle modieuze en kleurrijke details te bekijken. Aan service geen gebrek: dit all-inclusive hotel heeft veel te bieden en dit zonder ook maar één cent (of beter lira) bij te betalen.

 

114x111excursieTip 3: Ontdek Dalyan, het paradijs op aarde

Natuurliefhebbers, wees gewaarschuwd: Dalyan kan je niet aan je laten voorbij gaan. Vanop een bootje ontdek je de rivierdelta met zijn prachtige natuurreservaat en wel bekende bewoners: de Caretta Caretta zeeschildpadden. Laat je verleiden tot een foto op Turtle Beach, waar – zoals de naam het al doet vermoeden – de zeeschildpadden te bewonderen zijn. Of laat je meenemen in de tijd, naar de graftombes van Caunus. Deze stad is samen met zijn amfitheater en acropolis het ultieme bezoekerselement voor de cultuurliefhebber. Voor wie toch nog wat ontspanning zoekt na een dagje natuur en cultuur: op de uitstap is ook de mogelijkheid om een modderbad te nemen inbegrepen. Mooie herinneringen verzekerd!

 

Brent G.

 

Hotel Golden Rock: meer info.

Scroll To Top