Home / Spanje / Almeria / Hotel Hesperia Sabinal (Roquetas de Mar, Spanje)

Hotel Hesperia Sabinal (Roquetas de Mar, Spanje)

114x111hotelTip 1: Eet je buikje lekker rond

Het hotel Hisperia Sabinal staat bekend om zijn overheerlijk en gevarieerd buffet. Er is een rijke keuze aan vlees, vis en groenten. Het is allemaal mooi gepresenteerd en goed op smaak gebracht. Probeer zeker ook de showcooking eens uit. Ook ’s ochtends begint je dag alvast goed met het lekkere ontbijt: spek, eieren, kaas, vlees, bood, toastjes,… Het lekkere eten zorgt voor dat extra beetje genieten op vakantie!

 

114x111hotelTip 2: Sluit de avond al dansend af

Elke avond om 21u30 speelt een lokaal groepje voor de gasten van het hotel. Het podium staat buiten voor het zwembad tussen de palmbomen, een mooi decor dus. De muziek brengt heel wat sfeer en veel koppeltjes wagen zich op de dansvloer. Spanje staat bekend voor de salsa en wanneer er een opzwepend salsanummer door de boxen schalt, springt iedereen van zijn stoel om zijn zwoelste danspassen te tonen. Een leuke afsluiter van de avond!

 

114x111excursieTip 3: Verken de dijk en zijn uithoeken

Het is heel aangenaam vertoeven op de kilometerslange dijk die achter het hotel langs het strand loopt. Je vindt er heel wat gezellige bars en cafeetjes. De dijk loopt over in een natuurpark, waar je flamingo’s in het wild kan zien. Een echte aanrader! Wanneer je de andere kant van de dijk verkent, kom je tot bij het naastgelegen dorpje met zijn rustieke vissershaven. Je kan ook heel gemakkelijk fietsen huren en de dijk onder een stralend zonnetje af fietsen.

 

 

Hanne D.B.

 

Hotel Hesperia Sabinal: meer info.

Scroll To Top