Home / Griekenland / Corfu / Hotel Louis Kerkyra Golf (Alykes, Griekenland)

Hotel Louis Kerkyra Golf (Alykes, Griekenland)

114x111hotelTip 1: Volledig tot rust komen met een yogasessie aan het strand

Om 17 u ’s avonds wordt er dagelijks (behalve op donderdag) een yogasessie georganiseerd door één van de animatrices. Deze sessie vindt plaats onder de schaduw van een grote boom, met het geluid van de gutsende golven op de achtergrond. Een prachtig uitzicht over de berglandschappen van Corfu, en verder…  enkel stilte. Ideaal voor wie even aan alle drukte wil ontsnappen! Voor een half uur lang krijg je de kans alles te vergeten. Het enige waar je nog aan moet denken zijn je ademhaling en balans. Een pure weldaad voor iedereen die zichzelf ook even dat half uurtje rust wil gunnen.

 

114x111hotelTip 2: Topentertainment in het amfitheater met de Dream Girls

Op woensdagavond komen enkele bevallige dames de hotelgasten entertainen met hun extravagante show. De show zelf is gebaseerd op de film Dream Girls en laat ons een knap staaltje van danskunsten zien. Zowel voor de mannen als voor de vrouwen is dit een ware streling voor het oog. Terwijl de vrouwen zich vol verbazing kunnen afvragen hoe het mogelijk is om zo snel en elegant te bewegen, zullen de mannen zich eerder over de outfits van de danseressen verbazen. Wel nog één tip aan de mannen: als je niet graag in de belangstelling staat, dan ga je best achteraan zitten. Er wordt namelijk een mannelijke vrijwilliger uit het publiek genomen! Met hun vele kostuumwissels, de toffe muziek en de leuke leuke dansstijl bieden ze een avond entertainment dat meer dan de moeite waard is.

 

114x111excursieTip 3: 4×4 safari in het prachtige binnenland

Corfu beschikt, net zoals andere Griekse eilanden, over een weelderige en bergachtige natuur. Van op het het uitgestrekt hoteldomein hen je reeds een prachtig zicht op de mooie bergen. In de bergen zelf is het uitzicht vanzelfsprekend nog zoveel adembenemender. Met behulp van enkele  jeeps trek je naar plaatsen waar je ongetwijfeld nooit zou komen zonder begeleiding. Een adembenemend zicht  over het eiland van boven op de bergen is het ideale moment om foto’s te nemen waar het thuisfront jaloers op zal zijn. Voor wie liever niet zelf met een 4×4 door de smalle paadjes rijdt, is er ook de mogelijkheid om je te laten rijden door één van de gidsen. Veel plezier en vergeet vooral je camera met panoramafunctie niet!

 

Sharon M.

 

Hotel Louis Kerkyra Golf: meer info.

Scroll To Top