Home / Griekenland / Corfu / Hotel Louis Kerkyra Golf (Alykes, Griekenland)

Hotel Louis Kerkyra Golf (Alykes, Griekenland)

114x111hotelTip 1: Kies een rustig strandplekje uit en kom helemaal tot rust

Neem je tijd om het prachtige domein waarop dit hotel gesitueerd is te verkennen. Aan de uithoek van het domein vind je namelijk nog een prachtig en zeer rustig strandgedeelte. Hier kan je in alle kalmte vertoeven en sprakeloos genieten van de prachtige vergezichten. Op deze plek ben je vrij van alle zorgen. De plek bij uitstek dus om weg te dromen bij wat literatuur en te genieten van een heerlijk glaasje wijn.

 

114x111hotelTip 2: Laat je betoveren door de vele lekkernijen

Dit hotel betekent een ware prikkeling voor je smaakpapillen. Wees niet tevreden met een snelle snack aan het zwembad, maar neem de moeite om ook ‘s middags in het restaurant te gaan eten. Hier zal je namelijk verwend worden met een impressionant buffet vol Griekse specialiteiten en verfrissende salades. Geniet van een Ouzo als aperitief en proef van de overheerlijke tzatziki of waan je op een andere bestemming tijdens één van de thema-avonden. Dit hotel heeft voor ieder wat te bieden met zijn vele lekkernijen.

 

114x111excursieTip 3: Bezoek het stadscentrum van Corfu en zijn imposante burcht

Een bezoekje aan het stadscentrum van Corfu is zeker en vast de moeite waard. Kuier door de vele gezellige straatjes vol typisch Griekse souvenirs, plaatselijke specerijen en specialiteiten. Vooral het oude stadsgedeelte – dat bovendien uitkijkt op de zee – is zeker een bezoekje waard. Wandel via de kustlijn langs de oude haven en in de richting van de oude burcht. Je reist in deze imposante burcht meteen terug in de tijd en waant je in de periode van de middeleeuwen. Verder krijg je de kans om een beklimming te maken tot in de top van dit prachtige monument, vlakbij de vuurtoren. Van daaruit heb je een adembenemend uitzicht over Corfu stad, de omringende bergketens en de eindeloze zee. Kortom: een must see voor elke cultuur- of natuurfanaat.

 

 

Sofie H.

 

Hotel Louis Kerkyra Golf: meer info.

Scroll To Top