Home / Griekenland / Hotel Louis Plagos Beach (Zakynthos, Griekenland)

Hotel Louis Plagos Beach (Zakynthos, Griekenland)

114x111hotelTip 1: lekker smullen

In Hotel Louis Plagos Beach kan je genieten van al het lekkers dat Griekenland te bieden heeft. In het Dionysos Restaurant is er voor elk wat wils. Laat je smaakpapillen verwennen door het uitgebreide buffet. Proef hier enkele plaatselijke lekkernijen of neem een hap van de internationale gerechten. Bovendien vind je quasi de hele dag door lekkere snacks aan de Sun Rise Pool Bar.

 

114x111hotelTip 2: Plons!

Zit je graag in het water? Dan ben je hier aan het juiste adres. Neem een kijkje aan het grote centraal gelegen zwembad en neem een plons in het water. Ontspan daarna volledig op een van de talrijke ligzetels. Voor de kleinsten is er een kinderzwembad, zodat ook zij naar hartenlust van het water kunnen genieten. Indien je meer van de zee houdt, wandel dan een honderdtal meter en neem een frisse duik vanop de pier, rechtstreeks de zee in. Puur genieten!

 

114x111excursieTip 3: Tsilivi

Bezoek het dorpje Tsilivi op slechts 2 kilometer van Hotel Louis Plagos Beach. Indien gewenst kan je de uurregeling van de bus steeds vragen aan de receptie. In Tsilivi vind je tal van gezellige restaurants en bars. Bovendien zijn er een hele hoop souvenirwinkels aanwezig. Dit leuke dorpje is zeker de moeite waard voor wie eens een vleugje van de gezellige Griekse sfeer wil opsnuiven. Een leuke uitstap vlakbij het hotel!

 

Xavier D.C.

 

Hotel Louis Plagos Beach: meer info.

 

Scroll To Top