Home / Griekenland / Hotel Louis Plagos Beach (Zakynthos, Griekenland)

Hotel Louis Plagos Beach (Zakynthos, Griekenland)

114x111hotelTip 1: Ga voor lekker Grieks!

De Grieken zijn zeer trots op hun keuken en na een bezoekje aan het Hotel Louis Plagos Beach weet je waarom! Het uitgebreide buffet is overheerlijk. Je vindt er zowel internationale gerechten als lokale specialiteiten. Ga dus eens op culinair avontuur en ruil de frietjes en pizza in voor de smakelijke tzatziki (een gerecht op basis van yoghurt en komkommer), de magnifieke moussaka (gehaktschotel met aardappelen en aubergines) of de verrukkelijke spanakopitakia (spinaziehapjes). Na het diner kan je nog nagenieten van de zonsondergang op het terras terwijl de charmante barman je een cocktail mixt. Proost! Yamas!

 

114x111hotelTip 2: Breng de kids mee!

Miniclub, minidisco, minibuffet,… in het Hotel Louis Plagos Beach zijn de mini’s de koning te rijk. De hele dag lang kunnen de kinderen plonsen in het zwembad, snorkelen in de zee of een balletje slaan op het tennisveld. Hebben ze hier toch even genoeg van, staat het animatieteam klaar met nog meer entertainment. Voor de kleinsten is er de miniclub, de iets groteren kunnen kiezen uit tafeltennis, poolen, waterpolo of zwembadspelletjes. Later op de avond wordt er gedanst tijdens de minidisco. Of je nu meedanst of kijkt naar al dat jonge talent, in Zakynthos is geen plaats voor verveling. Wanneer de kids ’s avonds vermoeid maar voldaan hun bedje inkruipen, vallen ze vast met een glimlach in slaap.

 

114x111excursieTip 3: Party in Tsilivi of Laganas

Wie had gedacht dat er na een lekker luie dag aan het zwembad er op Zakynthos niets meer te doen is, heeft het bij het foute eind. Zakynthos kent een bruisend nachtleven. Restaurantjes, barretjes en heuse discotheken vind je terug in Tsilivi en in Laganas. Deze stadjes zijn makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer of met een taxi. Wie wil, kan op Zakynthos feesten tot in de vroege uurtjes!

 

Sanne V.R.

 

Hotel Louis Plagos Beach: meer info.

Scroll To Top