Home / Can. Eilanden / Hotel Luabay Costa Los Gigantes (Tenerife, Spanje)

Hotel Luabay Costa Los Gigantes (Tenerife, Spanje)

114x111hotelTip 1: Animatie voor jong en oud!

Hotel Luabay Costa Los Gigantes is een Thomas Cook Junior Club. Dit wil zeggen dat de kinderen kunnen genieten van tal van voordelen en dat er animatie voorzien is in hun eigen taal. In het hotel zijn twee Belgische animatoren aanwezig die tal van activiteiten opzetten in het teken van de Studio 100 figuren. Mega Mindy, Samson & Gert, Kabouter Plop, allemaal passeren ze de revue. In tussentijd kunnen de ouders genieten van een dagje met zijn twee: een romantisch uitstapje , gewoon gezellig in het hotel blijven of zelf deelnemen aan de activiteiten die voor volwassenen georganiseerd worden. Wat dacht je van waterpolo, aquagym of pistoolschieten? Of ’s avonds meedoen aan ‘Tenerife got talent’? Veelzijdigheid troef in dit bijzondere hotel!

 

114x111hotelTip 2: Geniet van de Spaanse keuken in ‘Restaurante Teide’

Heb je na een dag vol animatie grote honger? dan kan je terecht in het hoofdrestaurant van het hotel, Restaurante Teide. Twee grote buffetten vol met Spaanse lekkernijen staan voor jou klaar. Pasta, paella, allerlei soorten vis, een waar genoegen voor een rommelende maag. Voor wie nog iets meer wil: elke middag en avond kan je genieten van de live showcooking waarbij je keuze hebt uit verschillende vis- en vleesgerechten. Speciaal voor de kinderen is er ook een kinderbuffet met frietjes, hamburgers en ’s morgens zelfs pannenkoekjes!

 

114x111excursieTip 3: Ontdek de Teide by night, een streling voor het oog!

De Teide, de vulkaan die het hele eiland overheerst, is met zijn 3718 meter de hoogste berg van het eiland en tevens ook van het hele Spaanse vasteland. De vulkaan is niet uitgedoofd, maar is nog steeds in een soort van actieve slaapvorm te bewonderen. Zo kan je hem ook ontdekken bij valavond. Neem zelf je picknick en een dekentje mee en geniet van de zalige zonsondergang. Als kers op de taart krijg je een gratis glas cava en een panorama aan sterren te zien. Romantisch toch?

 

Brent G.

 

Hotel Luabay Costa Los Gigantes: meer info.

Scroll To Top