Home / Turkije / Dalaman / Hotel Marmaris Palace (Marmaris,Turkije)

Hotel Marmaris Palace (Marmaris,Turkije)

114x111hotelTip 1: Optimaal relaxen en zonnen op het privéstrand

Zonnekloppers vinden in dit hotel zeker hun gading. Het privéstrand van dit hotel heeft een steiger én zeeplatform waar je helemaal tot rust kan komen. De golven wiegen je langzaam in slaap terwijl je geniet van een frisse zeebries en een prachtig zicht op de groene bossen en bergen. Wie optimaal wil bruinen start zijn vakantie best met een Turks bad in het spacentrum.

 

114x111hotelTip 2: Activiteiten voor alle leeftijden

De allerkleinsten kunnen zich naar hartenlust uitleven op één van de 3 glijbanen, mooie zandtekeningen maken of zelfs lachen en gieren met de hotelclown. Sportievelingen kunnen hier jetskiën, parasailen, duiken, jungleraiden, enz., terwijl anderen genieten van een massage, de hamam of tijdens een yogasessie weer helemaal tot rust komen. Heb jij je keuze al gemaakt?

 

114x111excursieTip 3: Een bezoek aan Dalyan

Een bezoek aan Dalyan wordt aangeboden als  een all-in-one excursie. Je geniet om te beginnen van een boottochtje op een prachtige rivier langs de koningsgraven van Kaunos. Cultuurliefhebbers ontdekken hier de geschiedenis van de oude Turks-Griekse stad. Daarnaast maakt deze vissersboot een tussenstop aan de Turkse modderbaden: smeer je in met de groene klei en dompel je vervolgens onder in het zwavelbad voor een perzikzacht velletje. Ontdek de schildpadden en proef de verse krab die de vissers vangen om tenslotte helemaal tot rust te komen aan de blauwe laguna.

Marmaris Palace Hotel heeft alle ingrediënten voor de ideale vakantie!

 

Lynn M.

 

Hotel Marmaris Palace: meer info.

Scroll To Top