Home / Turkije / Dalaman / Hotel Marmaris Palace (Marmaris,Turkije)

Hotel Marmaris Palace (Marmaris,Turkije)

114x111hotelTip 1: Dobber rond in het water omgeven door groen

In Hotel Marmaris Palace heb je het allemaal: mooi weer, een groen domein, twee mooie zwembaden en voor de kleinsten een kinderzwembad met een aquapark. Dit hotel is een echte aanrader voor de natuurliefhebbers onder ons. De twee zwembaden zijn omgeven door tal van bomen en bloesems. Hierdoor ontstaat er voldoende schaduw waar je even kan bekomen van de stijgende temperatuur met een lekkere cocktail in de hand. De natuur op dit groene domein geeft een unieke meerwaarde aan dit hotel.

 

114x111hotelTip 2: Leef je uit in één van de vele sporten

Altijd al eens gedroomd om duizend en één sporten op één dag te doen? Deze droom kan hier verwezenlijkt worden! Of je nu zin hebt in aerobics, basketbal, beachvolleybal of toch rustig petanquen, bij Hotel Marmaris Palace kan het allemaal. Van windsurfen tot aquagym en tal van andere sporten. In dit magnifieke resort zullen sportfanaten zeker niets te kort komen. Ze kunnen bovendien genieten van een ontspannende sauna of een verfrissende duik in het zwembad achteraf.

 

114x111excursieTip 3: Treed buiten je comfortzone en verleg je grenzen met het stadje Içmeler bezoeken!

Niets leuker dan wat cultuur opsnuiven en de plaatselijke specialiteiten uitproberen. De ligging van Hotel Marmaris Palace is hier ideaal voor, gesitueerd op een wandelafstand van Içmeler. Je wandelt langs een eindeloze promenade omgeven door pijnbomen, begroeide bergen en het bijzonder mooie, witte strand. In Içmeler kan je genieten van een romantische setting door de vele verlichte bruggetjes. Deze kan je enkel te voet bewandelen en ze geven een extra ‘touche’ aan de uitstraling van Içmeler. De lokale bevolking en hun paarden heten je graag welkom.

 

Sophie V.A.

 

Hotel Marmaris Palace: meer info.

Scroll To Top