Home / Griekenland / Corfu / Hotel Messonghi Beach (Messonghi, Griekenland)

Hotel Messonghi Beach (Messonghi, Griekenland)

114x111hotelTip 1: geen tijd voor verveling

In het Messonghi Beach hotel is geen tijd voor verveling. Er is dagelijks entertainment voorzien voor jong en oud. Overdag kan je verschillende sporten beoefenen: volleybal, darts, voetbal, petanque, ping pong, tennis, fitness, om er maar enkele op te noemen. ‘s Avonds kan je genieten van live shows, Griekse avonden en beach parties. Ook wordt er iedere week een mister Messonghi Beach verkozen. Entertainment verzekerd dus!

 

114x111hotelTip 2: geniet van een drankje aan het zwembad

In Messonghi Beach zijn er maar liefst 4 zwembaden. Houd je van muziek? Dan kan je best aan het hoofdzwembad met glijbanen gaan liggen. Geniet je meer van rust ? Ook geen enkel probleem, aan de andere zwembaden wordt geen muziek afgespeeld. Een van de zwembaden is ook voorzien van een bar, zodat je van een frisse pint, heerlijke cocktail of frisdrankje kan genieten.

 

114x111excursieTip 3: jeepsafari in het binnenland

Ben je avontuurlijk ? Dan is een jeepsafari de ideale excursie voor jou ! Rijd in een open 4×4 door het indrukwekkende landschap en kom op plaatsen ver van alle toerisme in het diepe binnenland van Corfu waar je van de mooiste uitzichten geniet! Laat de wind door je haren waaien en neem de schoonheid van het eiland in je op. Het is ook mogelijk om zelf te rijden.

 

Bart V.

 

Hotel Messonghi Beach: meer info.

Scroll To Top