Home / Spanje / Jerez / Hotel Playaballena (Costa Ballena, Spanje)

Hotel Playaballena (Costa Ballena, Spanje)

114x111hotelTip 1: Zoek verfrissing in zee of in het zwembad

Het hotel heeft een fantastisch zwembad, perfect voor kinderen die achter elk hoekje iets nieuws kunnen ontdekken. Iedere namiddag is er heel wat animatie aan het zwembad gaande van waterpolo tot aquagym. Wie het toch liever iets rustiger heeft, kan een frisse duik nemen in zee. Achter het hotel ligt het prachtige Playa Ballena. Je kan steeds gebruik maken van de ligstoelen en parasols op het strand. Ideaal voor wie even wil ontspannen in een natuurlijke omgeving.

 

114x111hotelTip 2: Ochtendgymnastiek

Op ieder moment van de dag valt er wat te beleven in hotel Playaballena. Ook ’s ochtends valt er reeds heel wat te beleven. Zo kan je een yogales volgen op het strand om helemaal tot rust te komen of de spieren helemaal losschudden tijdens een zumbales. Een goede manier om de dag fit te beginnen!

 

114x111excursieTip 3: Een fietstocht langs de kust

Aan het hotel is het mogelijk om een fiets te huren voor enkele uren of een hele dag, een leuke manier om de omgeving te ontdekken. Langs de kust loopt een mooi aangelegd wandel- en fietspad. Je kan genieten van een tochtje tussen de duinen met een uitzicht op het strand en de Atlantische Oceaan of gewoon langs de vele gezellige bars en terrasjes rijden. Een uitstekende manier om een beetje activiteit aan je strandvakantie toe te voegen.

 

Lynn D.F.

 

Hotel Playaballena: meer info.

Scroll To Top