Home / Bulgarije / Hotel Tiara Beach (Zonnestrand, Bulgarije)

Hotel Tiara Beach (Zonnestrand, Bulgarije)

114x111hotelTip 1: Geniet van een avondje Bulgaarse specialiteiten

Op zondag, dinsdag en donderdag biedt het hotel een Bulgaarse avond aan dicht bij het zwembad. Van 19 uur tot 22 uur proef je van de heerlijkste gerechten en de typisch Bulgaarse cultuur. Ook oeroude tradities komen aan bod. Er wordt bewogen, gegeten, gelachen en gezongen. Kortom, voor ieder wat wils. Een avond vol plezier, gezelligheid en entertainment voor alle leeftijden!

 

114x111hotelTip 2: Pure verwennerij voor jong en oud

Dit hotel is in al zijn veelzijdigheid een aanrader voor elke reiziger: gezinnen, koppels, jongeren, senioren, etc.

Wie het graag rustig aan doet, kan genieten aan het zwembad en het nabije strand. Bovendien kan je voor de ultieme ontspanning in het Spa-centrum van het hotel terecht. Een massage, een schoonheidsbeurt, Turks bad en bubbelbad zijn maar enkele voorbeelden van de wellness die dit hotel aanbiedt. Daarnaast zijn er voldoende tv’s aanwezig in het hotel en tal van schaduwrijke en frisse rustplaatsen, voor wie even genoeg heeft van de zon.

Voor de sportievelingen worden er heel wat mogelijkheden voorzien: tafeltennis, tafelvoetbal, biljart, aerobics, etc.  worden de hele dag door aangeboden, zowel in als uit het zwembad. Animatiemomenten voor jong en oud worden vooral ‘s avonds georganiseerd. Voor de kids is er een miniclub met ballenbad, schildermomenten, en andere georganiseerde activiteiten. Bovendien is er een afzonderlijk kinderbad gebouwd met maar liefst 5 glijbanen. Zo kunnen families met hun kinderen van een afzonderlijk zwembad genieten. Vervelen doe je je hier niet!

 

114x111excursieTip 3: Dompel jezelf onder in de historische toppers van Nessebar

Op slechts 3 km van het hotel is de oude stad van Nessebar gelegen. Het is een schiereiland en bevat heel wat culturele monumenten. Zo heeft deze historische stad maar liefst 40 kerken, meerdere kunstgalerijen en een interessant archeologisch museum. Ook de vele winkels, bars en cafés, ijssalons en marktjes kunnen je vast bekoren. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt ook de mogelijkheid geboden om een prachtige boottocht te maken tot aan Sunny Beach. Daarbij ontdek je nog meer van deze stad vol verhalen. Zeker doen! Wie graag een stapje in het nachtleven zet, komt hier ook aan zijn trekken. Er zijn meer dan voldoende gezellige bars en geweldige discotheken. Ook wie zich niet onder het jonge publiek wil mengen, vindt op wandelafstand van het hotel zeer gezellige bars met klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ’90!

 

Sarah B.

 

Hotel Tiara Beach: meer info.

Scroll To Top