Home / Kroatië / Iberostar Albatros (Cavtat, Kroatië)

Iberostar Albatros (Cavtat, Kroatië)

114x111hotelTip 1: Geniet van de ruime keuze aan sporten

Op het hoteldomein zijn verschillende sportpleinen aanwezig. Zo zijn er een voetbal- , volleybal- en tennisveld. Daarnaast kan je ook tafeltennis en petanque spelen. Bovendien beschikt het hotel over een degelijk uitgeruste indoor fitnesszaal. Plaats genoeg dus om je eens helemaal uit te leven op vakantie!

 

114x111hotelTip 2: Laat je verrassen door adembenemende uitzichten

Het hotel is ideaal gelegen naast het strand en de zee. Het is omringd door bergen wat zorgt voor een unieke sfeerin een adembenemend landschap. Met andere woorden dit is ook een ideale plaats om te genieten van de natuur. Je kan dus zowel verfrissing zoeken aan het zwembad of in de zee als ontspannen op het strand en genieten van de wijde natuur.

 

114x111excursieTip 3: Verken het oude Dubrovnik

Wie in Iberostar Albatros verblijft moet zeker en vast een excursie naar het oude Dubrovnik plannen. Deze oude stad is gelegen aan de zee en wordt omringd door een stadsmuur van zo’n 2 km die je bovendien ook kan bewandelen. Een tocht op deze muur levert je zeer mooie uitzichten op, zowel van de stad als van de baai en de nabijgelegen eilandjes. Deze excursie doe je best per boot om de omgeving ten volle in je op te kunnen nemen.

 

Otis B.

 

Iberostar Albatros: meer info.

Scroll To Top