Home / Spanje / Jerez / Iberostar Andalucía Playa (Novo Sancti Petri, Spanje)

Iberostar Andalucía Playa (Novo Sancti Petri, Spanje)

114x111hotelTip 1: het Spacentrum

Laat alle stress even volledig achterwege en geniet van een dagje kuren in het spacentrum van het hotel. Exotische verzorgingen als Thai Yoga, Hawaïaanse Lomi-Lomi of traditionele Thai, body wraps en volledige spa- en fitnessprogramma’s geven je lichaam én geest een echte boost. Klinkt dit aantrekkelijk in de oren? Wacht maar tot je ze hebt uitgeprobeerd!

 

114x111hotelTip 2: de zee als openluchtzwembad

Met zijn SeaSoulconcept kan Iberostar Andalucia Playa uitpakken met het mooiste en grootste openluchtzwembad dat er bestaat: de zee! Geniet van een zonsondergang op het strand terwijl je van de beste drankjes nipt en naar goede muziek luistert. Voor wie liever in zoet water vertoeft, is er een prachtig openluchtzwembad in het hotel. Voor de sportieve zielen is ook een baantjeszwembad voorzien.

 

114x111excursieTip 3: Gibraltar

Wil je je even in Engeland wanen? Steek dan de grens over van Spanje naar Brits grondgebied, waar je Britse politieagenten kan zien, Brits geld kan besteden en belastingvrij kanwinkelen. Maak een rondreis door de stad en Punta Europa, gevolgd door een trip per minibus naar de top van de beroemde Rots van Gibraltar waar de wilde aapjes je opwachten. Geniet intussen van het prachtige uitzicht over de Spaanse en Marokkaanse kust!

 

Kimberly V.

 

Iberostar Andalucía Playa: meer info.

Scroll To Top