Home / Griekenland / Iberostar Creta Marine (Panormo, Griekenland)

Iberostar Creta Marine (Panormo, Griekenland)

114x111hotelTip 1: Rustige baaitjes

In Iberostar Creta Marine vind je meerdere prachtige stranden. Het hotel beschikt namelijk over 3 rustige baaien waar iedereen naar hartenlust kan genieten van het mooiste dat Kreta te bieden heeft. Niet alleen kan je er rustig relaxen in een ligstoel op het strand of zwemmen in het rustige water, wie graag wat actie heeft kan ook zijn hart ophalen met heel wat verschillende watersporten. Ga om volledig tot rust te komen ook al eens zwemmen in de zee voor 8 uur. De zon schijnt al heerlijk en er is nog niemand te bespeuren. Zo ben je al helemaal zen voor je aan je dag begint.

 

114x111hotelTip 2: Lekkere zomerse cocktails met zicht op zee

Voor wie graag een aperitiefje nuttigt met een mooi uitzicht is Iberostar Creta Marine the place to be. De lobbybar biedt een zeer groot assortiment aan en de cocktails zijn een aanrader. Denk aan een zomerse Tequila Sunshine, een Frozen Daiquiri of een klassieke Bloody Mary. Het is gelegen op een vrij hoog punt in het hoofdgebouw wat voor een fantastisch uitzicht zorgt op het grote terras. Niet alleen aan de lobbybar kan je genieten van een heerlijke cocktail. Ook aan het zwembad komen ze je bedienen met deze heerlijke verfrissing. Overdag kan je ook altijd genieten van iets lekkers met zicht op zee in de Ouzo Bar Anatoli om even helemaal tot rust te komen.

 

114x111excursieTip 3: Gezellig kuieren in het stadje Rethymnon

Heb je zin om een uitstapje te maken? Dat kan! Niet alleen heeft het hotel de ideale ligging om veel van het eiland te kunnen zien, het ligt bovendien slechts 18 km van het gezellige Griekse havenstadje Rethymnon waar je gezellig kan kuieren door de Kretenzische straatjes. Hier vind je niet alleen heel gezellige winkeltjes, er is in de stad ook heel wat te bewonderen. Zo zijn er bijvoorbeeld de oude Venetiaanse haven of de Rimondifontein. Aan de Rimondifontein is ook een gezellig pleintje waar je kan genieten van een lekkere frisse Griekse Ouzo. Vergeet zeker niet om eens binnen te springen bij Sweetmix. Dit winkeltje wordt uitgebaat door een vriendelijke Belgische vrouw die overheerlijke frisse en gezonde Griekse frozen yoghurt en Belgische wafels verkoopt. Een combinatie van de beste zoetigheden die ons land en Griekenland te bieden hebben!

 

Sophie V.R.

 

Iberostar Creta Marine: meer info.

Scroll To Top