Home / Griekenland / Iberostar Creta Marine (Panormo, Griekenland)

Iberostar Creta Marine (Panormo, Griekenland)

114x111hotelTip 1 : Maak een rustieke avondwandeling over de kronkelende paadjes doorheen een betoverende natuur.

Een ondergaande zon, het zachte geluid van krekels en de golven van de zee. Dit zijn slechts enkele troeven die een avondwandeling doorheen de hoteltuin te bieden heeft. Ontdek verborgen hoekjes van het hotel en de gezellige kiezelstranden tijdens je tocht. Laat je leiden door de prachtig aangelegde paadjes naar een adembenemend uitzicht en geniet van de rust die deze natuur uitstraalt.

 

114x111hotelTip 2 : Ga op culinair avontuur in Creta Marine.

Creta Marine heeft een verbluffend aanbod aan typische gerechten uit de hele wereld. Door de wekelijkse thema-avonden ontdek je steeds opnieuw overheerlijke gerechten uit o.a. Spanje, Italië, China en natuurlijk ook Kreta zelf. Voor echte culinaire genieters gaan ze nog een stapje verder. In La Hacienda kan je genieten van echte Mexicaanse lekkernijen en in het Thalassa VIP restaurant kan je jezelf helemaal laten verwennen met een vijfgangenmenu terwijl je geniet van de ondergaande zon.

 

114x111excursieTip 3 : Kuieren door de authentieke straatjes van Rethymnon die je leiden naar de Rimondi fontein en frozen yoghurt.

Het oude gedeelte van Rethymnon betovert je vanaf het eerste moment. Betreedt het oude stadsgedeelte door de Porto Guora, het enige overblijfsel van de oude Venetiaanse stadsmuur, en vervolg je weg door de kronkelende straatjes. Ze leiden je langs historische gebouwen die niet alleen een Venetiaanse, maar ook een Turkse invloed hebben gehad. Uiteindelijk kom je bij de Rimondi fontein, een oud waterbassin. Vlak naast de fontein kan je genieten van een heerlijke Greek frozen yoghurt in Sweet Mix. Door het hartverwarmende karakter van de Vlaamse uitbaatster voel je je helemaal thuis.

 

Lauren C.

 

Iberostar Creta Marine: meer info.

Scroll To Top