Home / Kroatië / Iberostar Epidaurus (Cavtat, Kroatië)

Iberostar Epidaurus (Cavtat, Kroatië)

114x111hotelTip 1: Relax aan een van de zwembaden of aan het mooie strand

Op het domein van Iberostar Epidaurus bevinden zich twee prachtige zwembaden en kan je snel een duik wagen in het verfrissende water. Rondom deze zwembaden is een grote poolbar waar je verschillende snacks, koekjes, gebakjes en dranken kan verkrijgen. Heb je genoeg van het zoete water, dan kan je vlot de zee in duiken. Door het adembenemende kiezelstrand zal je het eerste uur niet uit het water komen. Wil je liever wat baantjes trekken, dan kan je in het nabije hotel Iberostar Albatros terecht. Dit is begrepen in de prijs en geeft je meteen de gelegenheid even door het mooie Dubrovnik te wandelen. Genoeg mogelijkheden om wat af te koelen!

 

114x111hotelTip 2: Een aangename vakantie voor jezelf en je kinderen

Je wil een aangename vakantie voor zowel jezelf als je kinderen? Kindvriendelijkheid staat in Iberostar Epidaurus bovenaan het lijstje. De hele dag door is er animatie voorzien voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is een miniclub aanwezig en het hotel is volledig aangepast aan de kleine spruitjes. Iedere avond komt de hotelmascotte een bezoekje brengen en weet hij alle kindjes te bekoren. Dit is het ideale hotel voor jong en oud.

 

114x111excursieTip 3: Ontdek de stadsmuren van Dubrovnik of de culinaire pleziertjes in Cavtat

Wanneer je in Kroatië verblijft is een excursie naar Dubrovnik onmisbaar. Tijdens deze excursie geniet je om e beginnen van een ontspannend boottochtje. Wat een fantastische uitzichten! Je vaart richting de oude stadsmuren, waar de verschillende straten leidden tot kleine steegjes met verschillende bars en restaurantjes. In de heropgebouwde oorlogsstad Dubrovnik zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden.

Zin om typische streekgerechten te proeven? Aarzel niet om richting Cavtat te trekken. Dit ligt op nog geen 3 km van het hotel en onderweg vind je links en rechts tal van loungebars en gezellige restaurantjes. Kroatië heeft veel invloeden van de Turkse, Oostenrijkse en Hongaarse keuken. De meest bekende gerechten zijn ćevapčići, goulash en pljeskavica. Ben je eerder een zoetekauw? Laat je verleiden door de plaatstelijke desserts, zoals palacinka. Dit is het populairste dessert in Kroatië en vind je in ieder restaurant. Het is een dunne pannekoek met confituur, walnoten, ijs of chocolade.

 

 

Laure V.

 

Iberostar Epidaurus: meer info.

Scroll To Top