Home / Can. Eilanden / Iberostar Playa Gaviotas (Fuerteventura, Spanje)

Iberostar Playa Gaviotas (Fuerteventura, Spanje)

114x111hotelTip 1: Geniet van de zee.

Fuerteventura staat bekend om zijn prachtige stranden. Van in het hotel kan je reeds het mooie strand bewonderen. Het water is kristalhelder en wie een zwembril meeneemt of op het strand snorkelmateriaal huurt, kan de fauna en flora onder water bewonderen. Het frisse zeewater zorgt tegelijk voor de ideale verkoeling bij de hoge temperaturen van Fuerteventura. Liefhebbers van “zon, zee, strand” komen hier zeker aan hun trekken.

 

114x111hotelTip 2: Zet je ’s avonds gezellig in de bar.

Op het terras van de bar kan je plaatsnemen in een zetel en genieten van het prachtige uitzicht. Een zeebriesje verwelkomt je en verzacht de zwoele temperaturen. Ook binnen aan de toog is het gezelligheid troef. De hotelgasten maken spontaan kennis met elkaar terwijl ze genieten van een lekker drankje. Tal van lekkere cocktails worden door het vriendelijke barpersoneel voor jou klaargemaakt. Er is keuze uit een heleboel lokale specialiteiten maar ook de internationale dranken zijn inbegrepen in de all-in formule.

 

114x111excursieTip 3: Caminos Naturales de Fuerteventura

Fuerteventura is ongetwijfeld een topbestemming voor sportievelingen. Naast de ontelbare watersporten die er beoefend kunnen worden, komen ook de wandelliefhebbers aan hun trekken. De Caminos Naturales de Fuerteventura liggen verspreid over het hele eiland en zijn onderverdeeld in kortere stukken. Opvallende paaltjes tonen je de weg langs de mooiste plekjes en indrukwekkendste uitzichten van het eiland.

 

Dries V.L.

 

Iberostar Playa Gaviotas: meer info.

 

Scroll To Top