Home / Can. Eilanden / IFA Continental Hotel (Gran Canaria, Spanje)

IFA Continental Hotel (Gran Canaria, Spanje)

114x111hotelTip 1: Geef een kick aan je vitamine D

In het IFA Continental Hotel kan je volop van de zon genieten. Het hotel beschikt over heel wat ligzetels en zwembaden. Er zijn twee hele mooie, grote zwembaden en enkele kleinere zwembaden, waaronder een met bubbels. Ideaal dus om je te verfrissen na het zonnebaden. Ook voor de kleintjes is het een waterparadijs: een van de zwembaden beschikt over een kleine glijbaan en wordt van heel wat animatie voorzien. Wie dorst heeft, kan terecht in de poolbar ‘Bar Flamingo’. Kortom, je vindt hier alles wat je nodig hebt om ten volle van de zon te kunnen genieten!

 

114x111hotelTip 2: Geniet van je warme zomeravonden

Bij een mooie zomerdag hoort natuurlijk ook een zwoele zomeravond. De kleintjes kunnen zich iedere avond uitleven tijdens de minidisco. Deze wordt steeds gevolgd door een leuke, gevarieerde avondshow voor de volwassenen: een bingoavond, een optreden van een goeie zangeres, een dansavond, een leuk spel, een professionele acrobatenshow,… Steeds de moeite waard! Ga je liever eens uit, in Kasbah, op 800m van het hotel, vind je heel wat clubs en discotheken terug. Bovendien zijn er heel wat leuke kroegen op wandelafstand van het hotel. Je zal je ’s avonds dus zeker niet vervelen!

 

114x111excursieTip 3: Twee excursies voor de prijs van één

Wil je ook wel eens wat cultuur opsnuiven en een beeld krijgen van het eiland? Dan heeft Thomas Cook een leuke verassing voor je in petto! Wanneer je namelijk een van de eilanduitstappen boekt, krijg je er gratis een excursie naar de hoofdstad Las Palmas bovenop! Het aanbod van uitstappen is ruim en gevarieerd. Boek je bijvoorbeeld de uitstap ‘Gran Canaria à la carte’, kan je bijna alle trekpleisters van het eiland bewonderen. Zo bezoek je de grottenwoningen in Guayadeque, de grootste vulkaankrater van Europa, het bedevaartsoord Teror met zijn prachtige kerk, de botanische tuinen en enkele kleine Canarische dorpjes. Dit alles met een heerlijke lunch, mooie foto’s en veel plezier verzekerd!

 

Bieke B.

 

IFA Continental Hotel: meer info.

Scroll To Top