Home / Can. Eilanden / Jacaranda (Tenerife, Spanje)

Jacaranda (Tenerife, Spanje)

114x111hotelTip 1: All-in buffet

In het Jacaranda hotel heb je nooit honger. Het buffet dat je wordt aangeboden biedt tal van mogelijkheden. Houd je het liever gezond of kies je vandaag liever een frietje, het maakt niet uit. Alles wordt voor jou geserveerd. Ook voor de kinderen is er keuze in overvloed.

Rommelt je buik tussendoor ook wel eens? Kies dan zeker voor de all-in-formule. De snacks die aangeboden worden door het hotel zijn een genot voor groot en klein. Dat je hier van kan genieten aan de rand van een prachtig zwembad is mooi meegenomen.

Van al dat spelen in het water of bakken in de zon, krijg je ook wel eens dorst. Geen probleem, het personeel schenkt je met plezier een fris drankje uit.

 

114x111hotelTip 2: minidisco

Geniet je van de luxe van het Jacaranda hotel samen met je kids? Breng dan zeker een bezoekje aan de minidisco. Met een reeks flikkerende lichten, opzwepende muziek en een drankje waant uw kind zich zowaar in een echte discotheek! Enkele dolenthousiaste animatoren tonen hoe het moet en betrekken hierbij àlle kinderen. Terwijl jij aan een tafeltje van een drankje nipt, kan je rustig meegenieten met je kinderen. Trek alvast ook zelf je beste dansschoenen aan, want wie weet, misschien komt je schattige kleintje je halen voor enkele danspasjes. Je zal zien, het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om plezier te maken. Bovendien is het heerlijk om de kinderen te zien genieten en uit de bol te zien gaan!

 

114x111excursieTip 3: Plaatselijke markt

Bezoek op donderdag tussen 09u en 14u zeker de plaatselijke markt. Op 5 minuten wandelafstand van het hotel bevindt zich dit kleinschalige, maar drukke marktje. Souvenirs, hebbedingetjes, t-shirts, jurkjes, horloges, … voor elk wat wils. Charmante kraampjes, gezellige drukte, kleine snuisterijen: in ieder geval zeker de moeite om even te gaan rondneuzen.

 

Flore V.

 

Jacaranda: meer info.

Scroll To Top