Home / Griekenland / Mitsis Hotel Serita Beach (Anissaras, Griekenland)

Mitsis Hotel Serita Beach (Anissaras, Griekenland)

114x111hotelTip 1: zeer uitgebreid animatieprogramma

In Mitsis Serita Beach wordt veel aandacht besteed aan animatie, zowel voor kinderen als volwassenen. Het is dan ook een echt familiehotel. De kinderen kunnen dagelijks terecht in de miniclub zodat de ouders even kunnen genieten terwijl ze weten dat hun kinderen zich in goede handen bevinden. Er is meer dan voldoende animatie voorzien: voetbal,volleybal,petanque, ping pong, waterpolo, en nog veel meer ! Een dikke pluim voor het enthousiaste animatieteam.

 

114x111hotelTip 2: genieten aan het zwembad

Naast het privéstrand, dat slechts 20 meter van her hotel verwijderd is, beschikt het hotel ook over drie zwembaden. Van deze drie zwembaden is één voorzien voor kinderen, afgewerkt met verschillende glijbanen. Een tweede zwembad is vooral bedoeld voor animatie: hier wordt de hele dag muziek gespeeld en worden verschillende sporten zoals waterpolo en watergymnastiek gedaan. Geniet je meer van rust ? Geen enkel probleem, want dan staat het derde zwembad nog steeds ter beschikking.

 

114x111excursieTip 3: ontdek verschillende eilanden

Er zijn heel wat mooie eilanden in de buurt met prachtige stranden. Niets leuker dan deze eilanden ontdekken met de boot! Er zijn dagelijks verschillende boottochten naar Black Rose, Zorbas, Agia Pelagia, enz. Op deze boottochten is werkelijk alles voorzien, zo kan je genieten van een barbecue en is er tijd voorzien om even te gaan snorkelen, duiken of zwemmen. Ook op het eiland zelf is er meer dan voldoende tijd om op verkenning te gaan, een echte aanrader!

 

Bart V.

 

Mitsis Hotel Serita Beach: meer info.

Scroll To Top