Home / Turkije / Kusadasi / Pine Bay Holiday Resort (Kusadasi, Turkije)

Pine Bay Holiday Resort (Kusadasi, Turkije)

114x111hotelTip 1: Breng een bezoekje aan het aquapark

Aan het uiteinde van de baai ligt het aquapark van het Pine Bay Holiday Resort. Het aquapark is zo uitgebreid dat je je er nooit kan vervelen. Voor de waaghalzen is er meer dan genoeg keuze uit verschillende snelle glijbanen en de waterkolkglijbaan, waar je je al cirkelend een weg naar beneden baant. Voor de genieters is het er ideaal vertoeven in een ligstoel naast een van de vele baden met een drankje in de hand.

 

114x111hotelTip 2: Laat je charmeren door het muziekbandje in de Piano Bar

Na een heerlijke dag aan het strand of zwembad is de Piano Bar de ideale afsluiter. Je kan hier genieten van een heerlijke cocktail terwijl op de achtergrond een origineel muziekgroepje bekende en minder bekende liedjes speelt. De Piano Bar heeft een ideale ligging bovenaan de baai waardoor het uitzicht fenomenaal is en een briesje de ideale verkoeling biedt.

 

114x111excursieTip 3: Verwonder je over de natuur in Pamukkale

Pamukkale betekent letterlijk ‘kasteel van katoen’ in het Turks en is een bekend natuurfenomeen dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het water komt er met 35°C uit de grond en vormt bergafwaarts bassins die overstromen, waardoor stalactieten ontstaan. Doordat er op de terrassen van verschillend niveau kalk wordt afgezet, lijkt het net een kasteel van katoen. Pamukkale is een van de mooiste kunstjes van de natuur en een streling voor het oog. Zeker de moeite waard om hier een dagje voor uit te trekken!

 

Manou v.d.W.

 

Pine Bay Holiday Resort: meer info.

Scroll To Top