Home / Turkije / Kusadasi / Pine Bay Holiday Resort (Kusadasi, Turkije)

Pine Bay Holiday Resort (Kusadasi, Turkije)

114x111hotelTip 1: De panoramabar, even van de wereld

De panoramabar is altijd rustig en laat je genieten van het mooiste uitzicht. Zowel het Chinees à la carte restaurant als het Turkse restaurant zijn gehuisvest in de panoramabar. Wanneer je hier ’s avonds reserveert, kan je genieten van een prachtige zonsondergang.

 

114x111hotelTip 2: Bayram’, Turks voor feest, de drijfveer van je vakantie

De animatie in het hotel is formidabel. Zowel overdag als ’s avonds staat een team van animatoren steeds paraat met een lach op hun gezicht. Je kan deelnemen aan aquagym, beachvolleybal, waterpolo, enz. Voor de kleinsten zijn er waterspelletjes en een minidisco. ’s Avonds kan je genieten van shows door professionele gezelschappen (dans/cultuur) of van ‘huisgemaakte’ voorstellingen met een grappige noot.

 

114x111excursieTip 3: Ga op uitstap 

Je kan kiezen uit een breed gamma aan excursies. Plezier verzekerd en je leert vlot andere mensen kennen. Nog niet overtuigd? Ga eens langs bij de hostesses. Deze twee jonge, gemotiveerde en enthousiaste dames leggen alles haarfijn uit en gaan samen met jou op zoek naar hoe jouw vakantie nog net dat tikkeltje legendarischer wordt.

Karlien F.

 

Pine Bay Holiday Resort: meer info.

Scroll To Top