Home / Montenegro / Sentido Tara (Budva/Becici, Montenegro)

Sentido Tara (Budva/Becici, Montenegro)

114x111hotelTip 1: parasailen of paragliden tussen de bergen

Het hotel is gelegen in Becici, vlakbij Budva. Het strand bevindt zich in een baai omringd door mooie bergen die volledig begroeid zijn. Het is een prachtig uitzicht en bovendien lijkt het alsof de zon hier nooit stopt met schijnen, alhoewel het door de hoge bergen al vrij vroeg donker is. Als je een actieve vakantieganger bent, kan je best van je dag genieten op een originele manier. Parasailen en paragliden kan je hier naar hartelust. Zo vrij al een vogel vlieg je over de meest blauwe zee en heb je de beste plaats om letterlijk een betere kijk op Montenegro te nemen.

 

114x111hotelTip 2: erg geschikt voor gezinnen

Verblijven in het moderne Sentido Tara is heerlijk. Het personeel is vriendelijk en goed opgeleid. Voor gezinnen is dit hotel erg geschikt, het personeel staat meteen klaar voor de kinderen met allerlei activiteiten. Aan het zwembad wordt op 4 avonden per week kinderanimatie voorzien, waar jong en oud gelukkig van wordt. De animatrices dansen samen met de kids de sterren van de hemel. En sterren zijn er, want relaxend op een ligstoel kan je tijdens zo’n avond kinderanimatie perfect genieten van de prachtige, Montenegrijnse sterrenhemel.

 

114x111excursieTip 3: ontdek het authentieke Budva

Heb je zin om een het authentieke Budva te ontdekken? De Mediterran Express brengt je er heen op amper 10 minuten tijd. Voor een luttele 0,50€ spring je op de lokale bus die je via enkele prachtige uitzichten langs de kustlijn naar Budva brengt. Eens aangekomen kan je meteen Stari Grad Budva binnengaan, wat zoveel betekent als ‘oud Budva’. De oude stad is omringd door een muur en is een toffe burcht die binnenin een doolhof van kleine straatjes herbergt. Voor een gezellig terrasje moet je zeker hier zijn, zowel binnenin als rondom de muren is het heerlijk vertoeven.

 

Keshia V.

 

Sentido Tara: meer info.

Scroll To Top