Home / Egypte / Xperience Club Sentido Oriental Dream Resort (El Quseir, Egypte)

Xperience Club Sentido Oriental Dream Resort (El Quseir, Egypte)

114x111hotelTip 1: Ga snorkelen!

Het Sentido Oriental Dream Resort is de plaats bij uitstek om te gaan snorkelen. Je hoeft niet eens de boot te nemen. Het volstaat om naast het hotel slechts enkele honderden meters in zee te gaan. Zo kan je het prachtige koraalrif met zijn uitzonderlijke vissen meteen bewonderen. Een must tijdens je vakantie aan de Rode Zee! Het enige wat je nodig hebt is een snorkel die je ook in het hotel kan kopen. ‘High fun’ voor ‘low budget’ dus!

114x111hotelTip 2: Probeer ook eens een van de à la carte restauranten

Je all-in vakantie in Sentido laat je toe om elke avond van een uitgebreid buffet te genieten. Daarnaast heeft het Sentido Oriental Dream Resort ook à la carte restauranten onder zijn vleugels. Maak hier zeker ook enkele avonden voor vrij. In het Mangrove restaurant, bijvoorbeeld, kan je met prachtig zicht op zee genieten van heerlijke vis- en grillspecialiteiten. Bovendien is dit ook inbegrepen in je all-inclusive arrangement. Mogelijkheden genoeg dus!

114x111excursieTip 3: Doe eens iets anders, doe eens een quadsafari!

Voor de echte stoere venten en chicks is een quadsafari de ideale activiteit om wat meer pit te geven aan je luilekkervakantie. Maak een tochtje op een quad en ontdek zo de geheimen van de woestijn.  Wees dus actief en ga eens op ontdekkingstocht, achteraf smaakt die verfrissende cocktail aan het zwembad nog tien keer beter!

 

Lisa R.

 

Xperience Club Sentido Oriental Dream Resort: meer info.

Scroll To Top