Home / Egypte / Xperience Club Sunrise Select Diamond Beach (Ras Um El Sid, Egypte)

Xperience Club Sunrise Select Diamond Beach (Ras Um El Sid, Egypte)

114x111hotelTip 1: The house reef

Een groot pluspunt aan het hotel is wat ze ‘the house reef’ noemen. Dit betekent dat een stuk van de zee is afgebakend zodat dit gebied enkel toegankelijk is voor gasten van het hotel. Hier kan je zorgeloos genieten van het prachtige uitzicht rondom de zee, maar het echte spektakel speelt zich onder water af. Wanneer je het hoofd onder water steekt, kan je genieten van de prachtige wonderen der natuur. Koralen, kleurrijke soorten vissen en allerlei andere zeedieren laten zich van hun beste kant zien.

 

114x111hotelTip 2: Een zwembad op maat

Naast de zee, zijn ook de zwembaden in het hotel prominent aanwezig. Er is voor ieder wat wils! Voor de kinderen en de avonturiers is er de active pool waar elke dag animatie wordt gegeven, zowel in als rond het zwembad. Sporten zoals waterpolo, darts, snorkelen, fitness, enz., komen allemaal aan bod. Wie liever wil ontspannen kan terecht bij de relax pool waar geen kinderen zijn toegelaten. Hier kunnen volwassenen tot rust komen en bijvoorbeeld gezellig een boek lezen. Voor de kinderen is er dan weer een kids pool, waar zij zich ten volle kunnen uitleven.

 

114x111excursieTip 3: Als een vis in het water

Wie in Sharm El Sheikh op reis gaat moet vooral het onderwaterspektakel gezien hebben. Op elke hoek van de straat kan men wel een excursie vinden waarin water de hoofdrol speelt. Enkele voorbeelden zijn: zwemmen met dolfijnen, duiken in Ras Mohamed, snorkelen in de Rode Zee en voor wie niet van zwemmen houdt, is er de mogelijkheid om een reis onder water te maken in een duikboot. Sowieso een unieke ervaring!

 

Matthias S.

 

 

Xperience Club Sunrise Select Diamond Beach: meer info.

Scroll To Top